Overkapping

Prieel

Verschillende mogelijkheden voor een prieel

Een houten tuinprieel heeft als voordeel dat u schaduw kunt creëren in uw tuin tijdens de zonnige dagen, maar biedt ook onderdak mocht het beginnen te regenen. Voor sommige modellen geldt dat zij ook te voorzien zijn van glas en isolatie. Op deze manier kunt u het gehele jaar genieten van uw tuin.

Voorbeeld Priëlen

Diverse overkappingen

Er zijn diverse overkappingen in allerlei maten. Een kapschuurzadeldakplatdak of veranda.

van den Einden Schuttingen

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 42069575

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Samen een huis: de inleg zwart op wit zetten

Naast een hypothecaire geldlening betaal je mogelijk jullie huis met eigen spaargeld of betaal je een verbouwing met spaargeld. Het is goed dit in een samenlevingscontract vast te leggen zodat bij overlijden of scheiding duidelijk is wie wat in het huis heeft gestopt.

Als er kinderen komen

Als er kinderen komen, gaat misschien één van de partners minder werken. Dit kan worden gecompenseerd door in het samenlevingscontract een inkomens- en/of alimentatieregeling vast te leggen. Zonder samenlevingscontract en testament is bij overlijden de overblijvende partner niet beschermd tegen aanspraken van de kinderen op de erfenis. Met een samenlevingscontract en testament kan worden geregeld dat de kinderen pas erven als beide ouders zijn overleden. Als er stiefkinderen zijn is een goed testament en samenlevingscontract extra belangrijk.

Samen aan de toekomst werken: partner beschermen

Soms helpt een partner bij het opzetten van een bedrijf of maakt het huis bewoonbaar. In het samenlevingscontract kan met deze situatie op meerdere manieren rekening worden gehouden.

Een notarieel samenlevingscontract biedt je veel voordelen. Wij kunnen je helpen met een voor jullie gunstig samenlevingscontract.