Van den Einden, kenner van overkappingen in Eindhoven en Helmond

Overkappingen, ideaal en ook erg sierlijk aan te kleden. Nuttig en ook betaalbaar, tenminste, bij Van den Einden is uw overkapping betaalbaar en uitstekend van kwaliteit. Want of u nu in Eindhoven, Helmond of elders woont, een overkapping hebben we allemaal wel eens overwogen. We willen graag allemaal in de natte en toch ook warme zomers in Nederland buiten kunnen zitten, zonder nat geregend te worden. Dan biedt een overkapping in uw tuin erg veel voordelen en mogelijkheden. Want overkappingen dienen niet alleen als overdekte zithoek, maar ook als opbergruimte voor bijvoorbeeld uw containers of speelgoed. Zodoende blijft alles droog en goed bereikbaar als we er gebruik van moeten maken. Voor uw overkapping, komt u dus naar Van den Einden!

Een overkapping of een prieel op maat?

Die vraag stellen onze klanten zichzelf vaak. Want wilt u nu liever gaan voor een overkapping? Of een romantisch prieel? Dan kan bij ons in ieder geval beide, want voor zowel overkappingen als een prieel bieden wij u het beste maatwerk aan.  Overkappingen op maat zijn ons zeker niet vreemd, want wij vervaardigen het gros van ons aanbod op maat en dus conform de wensen van onze klanten. Een overkapping kan namelijk erg bepalend zijn qua nut, maar ook zeker qua aanzien in uw tuin in Eindhoven of Helmond. Daarom is het voor ons belangrijk mee te kunnen met uw wensen. Een prieel wordt daarbij ook steeds vaker in de overweging meegenomen.  En daar vertellen we u graag wat meer over.

Ons maatwerk voor uw prieel in Eindhoven of Helmond

Een prieel kan ontzettend veel voordelen bieden in uw tuin, waardoor  u net dat beetje extra kan genieten. Dat is tenslotte wat we allemaal willen in onze tuin, genieten van de dingen die we zelf hebben uitgekozen en die we mooi vinden. Een prieel kan daar onderdeel van worden, als u zich goed vooraf laat informeren over de mogelijkheden hierin. Uiteraard zijn wij uitstekend thuis op het gebied van informeren en fabriceren in prielen op maat. Want ook op dit gebied onderscheiden we ons in het maatwerk. Al jarenlang hebben we ervaring met onder andere het vervaardigen en plaatsen van uw prieel op maat. Op onze website krijgt u alvast een idee wat wij u voor soort prieel kunnen aanbieden en gezien onze makkelijke bereikbaarheid vanuit Eindhoven en Helmond, hoeft er niets meer te zijn wat u tegenhoudt. Want of het nu een overkapping of een prieel in uw tuin betreft, u kunt er van op aan dat onze service en ons maatwerk u op de juiste weg helpt.

Informeer bij ons naar uw overkapping of prieel

Het is zonde om te wachten, als u het plaatsen van een overkapping of prieel overweegt. Wij nodigen u dan ook graag uit in ons showroom of op onze website. Beiden geven u een prima indruk over ons aanbod en onze mogelijkheden in maatwerk. Een vrijblijvende offerte opvragen is uiteraard ook een mogelijkheid, dus neem contact met ons op. U wilt toch ook het beste advies uit de regio Eindhoven en Helmond?

van den Einden Schuttingen

Heeft u een vraag?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Of heeft u nog andere vragen? Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

06 42069575

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.